Истории на успеха: Иво Андреев и „Анатомия на зависимостите“

Как детската мечта да издаде своя книга, допринесе за целта на Иво Андреев да помага в борбата с човешките зависимости?

Предизвикателство

Иво Андреев дойде при „Фабрика за книги“ с идеята, че издаването на книга ще му помогне да откаже повече хора в България от техните зависимости – тютюнопушене, хазарт, алкохол. Тези проблеми битуват в ежедневието ни, а ги приемаме едва ли не като нещо нормално. Осъзнавайки, че една книга е както начин за предаване на много послания срещу относително ниска за клиентите цена, така и инструмент за създаване на успешен бранд, Иво реши да сбъдне детската си мечта – да издаде книга.

Акцент от работата

Иво се срещна с екипа на „Фабрика за книги“, когато ръкописът му все още беше хаотичен микс от текстове. След първата ни консултация той поработи над подредбата и в резултат се получи хомогенна книга, която да се възприема с лекота от читателите. Една от тънкостите при създаването на нехудожествени книги е структурата на главите – дали са разчупени и имат множество подзаглавия, или окото среща големи масиви текст. В „Анатомия на зависимостите“ главите са изградени от множество различни елементи и беше предизвикателство да ги оформим в общи теми и рубрики, които да са в хармония и последователност и да не натоварват излишно читателя.

Разкриване на потенциала

В авторовата концепция за популяризация се включват и инструменти като семинари, видеа на живо в социалните мрежи и развиване на страницата „Защо спрях цигарите?“, която се радва на завидна популярност. След консултация с „Фабрика за книги“ той осъзна защо е важно постоянното присъствие в интернет и подготви няколко онлайн предизвикателства, чрез които проектът му ежедневно продължава да набира популярност. Разработи и лендинг страница за продажби на книгата директно от него, което е подходящо допълнение към дистрибуцията по книжарниците.

За автора и агенция „Фабрика за книги“

Иво Андреев е енергичен човек с впечатляваща история за пътя от хероиновата зависимост до успешен бизнес с машини за фреш и фреш бар. Идеалист, чиято цел е да откаже колкото се може повече хора от тютюнопушенето. Представя своята гледна точка за борбата със зависимостите, пречупена през вълнуващата си лична история. Чрез онлайн и офлайн изявите си събира все по-голяма аудитория от последователи и популяризира както изданието, така и идеите си. Вдъхновен от всяка книга, която чете, и от всеки човек, с когото се среща, Иво е от малкото автори, които не се смущават от камерата и социалните мрежи и говорят открито за предизвикателствата си.

„Фабрика за книги“ е агенция за издателски услуги, популярна сред успешните автори, ориентирали се към независимо публикуване. С екипа си от специалисти и 8-годишния си опит, осигуряваме успеха на книгите, излизащи под логото ни. Клиентите ни са инфлуенсъри, професионалисти от различни области и едни от най-харесваните автори на художествена литература. Обединява ги вярата, че зад всеки качествен продукт стои ясна визия, конкретна цел и подходящи професионалисти за изпълнението.

Ако искате да ни разкажете за своя проект, пишете ни на office@fabrikazaknigi.bg.

 

Автор: Диана Бойчева

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.

Нагоре ↑

<span>%d</span> блогъра харесват това: